Нашите предимства

  • Нашите деца се учат в подкрепяща среда и са част от общност, свободни да се проявяват без страх, с увереност в себе си, фокусирани в силата си да променят света.

  • Ние изграждаме умения за живота, решавайки житейски задачи.

  • Ние творим, за да изразим своята креативност, чрез програма за мултисензорно учене.

  • Ние имаме собствена методология на обучение и подхождаме индивидуално към всяко дете.

  • Ние изследваме чудесата на науката.

  • Ние обичаме книгите и четем всеки ден.

  • Ние изграждаме приятелства чрез игра.

Нашите учители

Нели Димова

Директор

Доверен, истински загрижен и трудолюбив човек! Всеотдайността и позитивизма й завладява децата! Трансформира енергията си така, че превръща ученето в детска игра.

Цветелина Ананиева

хореограф, балет

Аз съм балетен хореограф и се грижа вашите деца да се докоснат до това изящно изкуство. В положителна атмосфера градим самочувствие, уважение и любов към танца.

Стефка Стефанова

Магистър логопед и учител по френски език.

Използвам много игрови методи и различни други начини за окуражаване на себеизразяването, което намира за еднакво полезно при всички деца в градината.

Силвия Чоланова

хореограф, МТV dance & Hip Hop

Аз съм хореограф и развивам в децата чувството за ритъм, пластика и ги запознавам с движения и техники, за да танцуват като любимите си звезди. Преподавам MTV танци и Hip Hop.

Данаил Илиев

хореограф, народни танци

Мечтая да не забравяме корените си, защото това ни е съхранило през годините и чувствам присърце каузата, да помогна за популяризирането и съхранението на фолклора ни и да предам знанията ми на следващите поколения!

Теодора Симеонова

Арт ателиетата ни позволяват на децата да експериментират свободно с многобройните техники и средства на изобразителното изкуство.

Теодора Енева

Спорт и бойни изкуства

Преподавам спортна дейност и съм треньор на деца от 1 до 5 год. възраст.
Най-важната мисия за мен е да преподам човечност. На първо място учителите изграждат личности, а след това предават знания.

Поли Христова

Спокойна, ведра, грижовна със запазен детски дух, който е своеобразната ми връзка с децата. Преподаването ме прави по-щастлива, обогатена и заредена с емоции всеки ден.

За ЧДГ ``Мечта``

Сбъднете мечтата на своето дете ,предоставяйки му възможността да стане част от семейството на "Частна детска градина "Детска Мечта"

Последнo събитиe

No Events Found

Контакти

гр. София, Симеоново-Драгалевци, ул. Проф. Боян Ничев 2
‬‬+359 882 502 809, +359 892 333 444