Нашите предимства

  • Нашите деца се учат в подкрепяща среда и са част от общност, свободни да се проявяват без страх, с увереност в себе си, фокусирани в силата си да променят света.

  • Ние изграждаме умения за живота, решавайки житейски задачи.

  • Ние творим, за да изразим своята креативност, чрез програма за мултисензорно учене.

  • Ние имаме собствена методология на обучение и подхождаме индивидуално към всяко дете.

  • Ние изследваме чудесата на науката.

  • Ние обичаме книгите и четем всеки ден.

  • Ние изграждаме приятелства чрез игра.

Нашият екип

Женя Балтийска и Павлина Христова

Управители

Управители на ЧДГ „Детска Мечта“, учители-педагози, доверени, истински загрижени и трудолюбиви майки! Поли завършва Предучилищна педагогика в СУ „Св. Климент Охридски“, а всеотдайността и позитивизма й завладяват децата! Трансформира  енергията си така, че превръща ученето в детска игра. Жени е сертифициран преподавател по метода Монтесори, имплементира най-добрите практики и развива уменията на децата на всички нива. Сертифициран инструктор по зумба и модерни танци. Приказната нотка я носи в себе си и увлича децата в света на мечти и приказки.

Магдалена Ананиева

Педагог, учител с испански език

Опита ми с деца е голям както тук в България, така и в топлата Испания. Спокойна, ведра, грижовна със запазен детски дух, който е своеобразната ми връзка с децата. Преподаването ме прави по-щастлива, обогатена и заредена с емоции всеки ден.

Стефка Стефанова

Магистър логопед и учител по френски език.

Използвам много игрови методи и различни други начини за окуражаване на себеизразяването, което намира за еднакво полезно при всички деца в градината.

Дария Грънчарова

Учител, хореограф модерни и народни танци

В положителна атмосфера градим самочувствие, уважение и любов към танца. Мечтая да не забравяме корените си, защото това ни е съхранило през годините и чувствам присърце каузата, да помогна за популяризирането и съхранението на фолклора ни и да предам знанията ми на следващите поколения!

Теодора Енева

Учител, спорт и бойни изкуства, учител по френски език

Преподавам спортна дейност и съм треньор и съдия по джудо. Най-важната мисия за мен е да преподам човечност. На първо място учителите изграждат личности, а след това предават знания.

Лидия Филипова

Учител

Децата придобиват навици и поведение, на ценители на изкуството, културата в по-общ план, ние, възрастните, трябва да ги доближим до този свят, да позволяваме децата да взаимодействат помежду си, да могат да говорят и мислят за това, което са видели и почувствали. Така помагаме на децата да развиват социалната си и емоционална интелигентност, да се научат да се изразяват и интегрират в различна среда.

Катя Анадолийска

Музикален педагог, арт и крафт майстор

По време на заниманията с ранно музикално развитие създаваме подходяща среда, в която децата могат да развиват чувство за ритъм, усещане за естетика и въображение. Развива се слуховата и зрителната памет. Арт ателиетата позволяват на децата да експериментират свободно с многобройните техники и средства на изобразителното изкуство.

Ивелина Коева

Специален Педагог с втора специалност Логопедия в СУ „Св. Климент Охридски“

Желанието ми е да развивам в децата креативността, фантазията, способността да се изразяват и вербално и невербално, както и да получават един общ душевен комфорт, по-рядко да се притесняват и лесно да се социализират. Децата непрекъснато трябва да са със съзнанието, че се оценява трудът им и че са желани и харесвани.

За ЧДГ ``ДЕТСКА МЕЧТА``

Сбъднете мечтата на своето дете, предоставяйки му възможността да стане част от семейството на "Частна детска градина "Детска Мечта"

Последнo събитиe

No Events Found

Контакти

гр. София, Симеоново-Драгалевци, ул. Проф. Боян Ничев 2
‬‬+359 882 502 809
+359 892 333 444